De voordelen van BLOQQ

Gratis verzending:

Voor bestellingen boven de € 59,95 biedt BLOQQ de mogelijkheid om de bestelde goederen gratis thuis te laten zenden.
Ook kan men er voor kiezen het product in onze vestiging af te komen halen, na een bevestiging dat het product klaar ligt.

Veilig betalen:

BLOQQ heeft er voor gekozen een samenwerking aan te gaan met de firma Sisow.
Dit is een beveiligde betaalservice,die onder andere Ideal en mastercard betalingen voor u als klant op een veilige manier overboekt en verzorgt.
Wel zo belangrijk bij online betalingsverkeer.

Verzending in heel Europa:

Door onze ervaring in het verzenden van pakketten met een risico zijn wij in staat verlichting in heel Europa te verzenden.
Doordat wij beschikken over een breed netwerk binnen de logistiek kijken wij graag met u mee naar de tarieven voor het verzenden naar het buitenland.

Veilig en betrouwbare Webshop: 

Voor ons als familiebedrijf is het logisch, dat u er vanuit mag gaan, dat u bij een betrouwbare webshop uw product kunt aanschaffen.
Wij hebben onze webshop zo goed mogelijk proberen in te richten om u van alle gemakken te kunnen voorzien. Mocht u vragen hebben oven een bepaald artikel, dan zijn wij ook via 0162421300 te bereiken.
Hiervoor verwijs ik u graag naar onze website. Wij staan u dan graag te woord. Uiteraard is het dan ook mogelijk een product pas in de fysieke vestiging te betalen en af te halen.
Wel hebben wij er voor gekozen niet in zee te gaan met erkende keurmerken, aangezien dit vaak veel kost en wij dit voordeel liever aan u doorberekenen. Onze ervaring leert ons dat de erkende webshop keurmerken uiteindelijk niet de klant helpt met het probleem, maar enkel toeziet of de betreffende webshop wel handelt naar de regels. Om een lang verhaal kort te maken, helpen wij liever de klant in plaats van ons bezig te houden met randzaken waar wij geen invloed op hebben.